6scjqpqttakm1rprfe1055q7f2

Het focusprincipe voor werknemers


Flexibel
Solliciteren kost tijd. Vaak omdat u nog een baan of andere verplichtingen heeft , kan het lastig zijn om een gesprek in te plannen. Het gesprek met u vinden wij natuurlijk heel belangrijk, daarom maken wij graag tijd voor u vrij. Het is mogelijk om buiten kantooruren en op een voor u gunstige locatie af te spreken.

Ondernemend
Van baan wisselen is vaak niet één van de makkelijkste dingen. Zeker niet als u al een geruime tijd bij dezelfde werkgever heeft gewerkt of als u onverwacht een andere baan moet zoeken. Wij houden rekening met uw situatie en gaan vanuit uw wensen voor u aan de slag.
Door onze ervaring in de arbeidsmarkt kennen wij veel situaties en bieden wij u onze begeleiding aan die nodig is voor uw situatie. Door uw krachten met onze krachten te bundelen, vormen we samen een team wat de focus heeft om voor u de juiste baan te vinden.

Concreet
U een baan aanbieden die bij u past is onze focus. FocusTec benadert u niet alleen maar omdat uw CV er zo goed uitziet (en we daarom graag een gesprek met u willen). Nee, wij werken vanuit een vacature. Dit houdt in dat als wij u bellen, wij voor u een concreet passende functie hebben.

Uitdagend
Wat uw situatie ook is, wij willen u uitdagen om samen een nieuwe baan voor u te vinden. Wij als intermediair kunnen u helaas geen garantie op een nieuwe baan geven. In het proces van het vinden van de juiste baan zult u zelf het meeste moeten doen. Wij zijn er puur voor om u te ondersteunen tijdens het proces, bijvoorbeeld als sparringspartner maar ook juist om breder voor u te zoeken. Doordat wij ons vak verstaan kennen wij wellicht meer organisaties die bij u passen. Het sollicitatiegesprek bij één van onze klanten is één van de belangrijkste momenten voor u, zo ook voor ons. Tijdens uw sollicitatiegesprek is het mogelijk dat wij erbij zullen zijn, dit is puur ter ondersteuning voor u. Een goede voorbereiding op een sollicitatiegesprek is heel belangrijk. Wij weten wat een goede voorbereiding is en kennen de organisatie waar u solliciteert goed. Wij zullen u vooraf goed informeren zodat u goed voorbereid aan uw sollicitatiegesprek begint. FocusTec gaat graag met u de uitdaging aan!

Specialist
U bent een techneut! Techneuten praten graag over een vak. Dat kan bij ons, sterker, dat moet bij ons. Wij hebben zelf een technische achtergrond dus over het algemeen kennen wij de termen van uw vak. Is dit niet het geval willen wij het graag van u weten. Ook wij leren nog elke dag. Door onze kennis en interesse in de techniek zijn wij een specialist. Hier komt bij dat wij ons vak verstaan en zo de ideale combinatie in huis hebben om u te bemiddelen naar uw nieuwe uitdaging.

contact | info@focustec.nl | 071 4021974

VACATURETOP 3